Comptine dun autre été & en lite walla...

tisdag 17 januari 2012


Drömmer om vackra Wallor & lyssnar på det ljuvaste pianostycket någonsin.
Lyssna och dröm...


Comptine dun autre été

Join the conversation!

 1. Sv; Haha, tack söta du! ja jag förstår det..givetvis går det att ta bra bilder ändå. Men jag vill åt några av de tekniska fördelarna med 5D. Vet du vilka skillnaderna är, har du förstått skillnaden mellan 550D och 7D ex?

  Nej, men jag kollar gärna åt dig om du vill. Har du ngn länk till klänningen så blir det enklare och större chans att det blir rätt klänning :) Ska dit idag eller möjligen imorgon om det inte hinns med idag.

  Jag valde faktiskt att köpa den på Media Markt, dealade till mig lite gratisprylar när jag ändå var i tagen. 5D mark II + 24-70 mm 2.8 kostade 25 995 för att vara exakt. Sen blev det "gratis" motljusskydd, minne och lite sånt.

  Jag fotar i Raw ibland..men eftersom det kräver en del merarbete som jag inte alltid har tid med, så hoppas jag det. Jag fotar ju en hel del "vardagsfoto" och har inte tiden att redigera och sådant. De bilder som är "fina-fina" från bloggen är ofta fotade i raw, men de andra bilderna är fotade med sämre ljus, ofta inomhus, vardagssituationer när jag bakar eller liknande har jag inte fotat i Raw. Det blir för mkt jobb ;) Om ngn bara kunde betala mig för att vara hemma och pyssla med foto så ;)

  En tanke, tänk på om du vill ha halvautomatik eller inte. Om du inte fotar mkt med manuellt så kommer det eventuellt bli för slitsamt för dig. Jag fotar bara helmanuellt och använder aldrig halvautomatiken så därför känns 5D rätt för mig.

  Mmm, fina bilder, underbar pianomusik!! jag älskar pianomusik..spelade piano aktivt från 7-15 års ålder.. :) Nu mer sporadiskt dock..

  Kram snygging!

  SvaraRadera
 2. Åh! Från Amelie from Montmartre va? Tyckte jag kände igen den :) Min favoritfilm för övrigt. Älskar verkligen pianomusik. Pianot är nog det vackraste instrumentet i världen, tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. jätte fin låt och va fina gammeldaxa bilder på dig själv.
  hoppas allt går bra i skolan.
  sköt om dig
  kram

  SvaraRadera
 4. Sophia: Japp det är det, älskar också den filmen! Piano är det bästa som finns <3

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.