Att ha viljan

onsdag 4 januari 2012

God morgon mitt vinterland, för ja, här har det bokstavligen öst ner snö under natten. Och att pulsa i blötsnö med två ungar under armen är inte alltid det roligaste, men till fram till dagis kom vi. Och hur jag fick upp bilen på gården sen...jaoo..det är en annan historia. Phu.

Just nu är jag inne i en sån där galen period då jag vill lära mej allt, verkligen allt. Det nya året började med många nya förhoppningar och viljan att utvecklas inom det jag älskar mest. Jag har så många drömmar och idéer så snart spricker jag om jag inte får göra utlopp för dom. Men...en..sak..i..taget..NU!
Det är just det jag måste lära mej, att inte påbörja för många projekt. svårt. 

Just precis idag känns det som om det är för mycket pågång, men jag ska försöka varva ner. Andas. Tänka. Planera. Fundera.

Men först, fortsätta med pluggandet. Etik & livsfrågor, här kommer jag.
Och en sak till, allt går att genomföra, bara man har viljan och kämparglöden. 

Join the conversation!

 1. Å du e verkligen så himla söt. Jätte mysig blogg har du oxå. Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Sådär kan jag också bli. Att jag vill ALLT NU! Tillslut brukar det bli som en enda gröt i huvudet som måste benas i, för det går ju liksom inte att göra allt på en gång... Iaf inte när man har familj också.

  Hoppas din nedvarvning funkar så du hinner tänka och planera lite :)

  Är allt avis på er snö. Här vräker regnet ner och allt är en enda brun gegga :/

  SvaraRadera
 3. Anonym: Naww va söt du är <3 Tack!

  SvaraRadera
 4. På landet mot skogen: aaohh hoppas ni också får lite snö, inge vidare med blask!

  Kram på dej och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Ja gör´t! Baka semlor! Det var precis hur gott som helst :D

  SvaraRadera
 6. På landet: oooooOOoo jaa jag kan tro det! Suget är stor! haha

  SvaraRadera
 7. Känner verkligen igen det där med att vilja så mycket. Själv sitter jag och skriver en slutuppsats på min mattekurs och vill göra tusen andra saker...
  Farligt att gå in på din sida då! För inspirerande ;)

  SvaraRadera
 8. Malin: Åhhh visst är det jobbigt när man har plugg och så känner man att tusen andra saker driver iväg en!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga lockar och fint kort! :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.