Photoscape - tips och trix blogg

tisdag 6 december 2011

Ni är många som undrat vad jag andvänder mej av för program när jag redigerar mina bilder, gör ramar osv. Ni kan ladda ner Photoscape HÄR, det är gratis och jag tycker att detta program är mycket bra och enkelt om man jämför med photoshop.Det finns hur mycket som helst att hitta på så det är bara att testa sej fram, massa olika ramar, man kan lägga på text, göra kollage osv.

Jag brukar oftast snabb redigera mina bilder, andvänder då skärpa, överstrålning, kontrast, luminanskurva och mättnadskurva, lägger ibland på ett filter, olika filmeffekter.

Som sagt, det är bara att leka på med sina bilder. Det finns inget stop på hur mycket kul man kan göra!
Hoppas jag kunde hjälpa någon nyfiken.
Kramar från mej!

Join the conversation!

 1. Åhh mitt klantiga jag. Jag som kör Photoscape och NU hittar jag med tack för din beskrivning ramar, har så länge funderat på hur alla får fina ramar på sina bilder. Vilket pucko man är. Tack!!! Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Jag använder mig också av photoscape det är så bra program och gratis.
  man kan få mycket fina ramar och så, så håller med dig att det är ett bra program :D

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för att du är så fin och delar med dig!

  SvaraRadera
 4. Jag har använt mig av Photoscape i några år nu och det är riktigt bra för att vara ett gratisprogram. Jag använder det hela tiden till mina bilder i bloggen.

  SvaraRadera
 5. Åh nej, det var ett windows program, vet du något bra program för mac? Kram Emma

  SvaraRadera
 6. Åh, tack för tipsen! Jag laddade ner det för ett tag sedan men tyckte att det inte fanns något kul. Jag hittade inte det jag ville ha till mina foton. Jag har Photoshop på min andra dator, som jag aldrig orkar dra igång... Men NU! Tack vare dina tips hittade jag massa kul och blev sittande flera timmar. :-) Att hålla på och greja med fotona är ju halva nöjet med att fota!

  SvaraRadera
 7. Hej söta du!
  Vilken underbar liten blogg du har, man kan inte annat än bli glad! :)
  Tack för dina fina tips på hur man gör sin egen blogg lika vacker ;) de gillar jag hihi
  ha det fint! kram Lena

  SvaraRadera
 8. Tusen tack fina du! Håller på att ladda ner programmet nu, sen ska jag botanisera bland ramarna....och lägga till text....och....!!!
  Kram från Elin

  SvaraRadera
 9. Vad snällt att du delar med dig :) Tyvärr funkar det inte på mac om jag har förstått rätt.

  SvaraRadera
 10. Josefin: jag vet faktiskt inte hur det är med Mac men det måste ju finnas något annat bra program till den! :) sök på Google kanske finns något svar där. Kramar

  SvaraRadera
 11. Har hört många prata om Photoscape,
  ska fixa hem det.
  Är ju så roligt att fixa och trixa med bilderna.

  SvaraRadera
 12. Är det i det programmet du får till de snygga tejpbitarna på fotona?
  Har hemma programmet och har använt det lite men har mycket kvar att lära.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.