Att vilja ha ett det precis såhär

tisdag 6 december 2011


Hur snyggt var inte detta?! Ooohh Myyy ggood säger jag! Hittade en helt underbar blogg häromdagen, nämligen kjerstislykke. Hon har verkligen den där stilen på inredning som jag suktar efter, jag har mer och mer börjat gilla mer natur, trä och lite metall. Såå snyggt!

Just nu måste jag verkligen lägga band på mej för att inte börja piffa om överallt i hemmet, fast jag så gärna vill. Men den tiden kommer..fniss..

Min största önskan just nu är att vi kan börja göra om köket, bort med dom blommiga tråkiga tapeterna! haha

Ni får ha en dundermysig december dag så hörs vi lite senare.
Kram

Join the conversation!

 1. hej kära Louise!
  Har en liten fråga...kan man ställa in så att man får samma kommentarsfält som dig? jag har det andra kommentar fältet och då jag kommenterar hos andra tycker jag att det är ganska struligt ofta.
  mvh Gabriella

  SvaraRadera
 2. Gabriella: Hej fina du!

  Du menar ett sådant här popup fönster som jag har? Då går du in på intällningar i din meny på bloggen sedan in på kommentarer på den sidan ska det stå olika alt till kommentarsfältet ( tror det finns 3 stycken ) kryssa i det du vill ha och skrolla längst ner på sidan och spara. Hojta till om du inte förstår <3 Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.