Christmas is here

onsdag 21 december 2011


3 dagar kvar till dopparedagen, hur känns det bloggisar? Stressar ni ihjäl er?
Jag försöker stressa ner, men det är inte lätt. Man vill hinna pynta, slå in klappar i lugn och ro, göra julgodis, njuuuuta, dricka glögg och baka mer lussekatter.

Men julen kommer ju i vilket fall, tycker bara att tiden går vansinnigt fort nu. Stop ett tag!

Idag har jag små sjuklingar hemma här på laritbacken, det är faktiskt ganska lungt. Vilda bus sitter mest och kollar på favoritfilmer ( pippi och i drömmarnas trädgård ), det andra yrvädret sover middag och vaknar nog snart till liv igen.

Ikväll ska jag faktiskt släppa allt och åka till söta Anna, blir julgodis verkstad ikväll hemma hos henne.

Mys!!

Join the conversation!

 1. verkar som det är sjukstuga i var och vartannat hem..hoppas du får det riktigt mysigt med din kompis ikväll.
  kram

  SvaraRadera
 2. Usch ja, vi får bara hoppas på att alla sjuklingar blir friska och krya innan julafton är här ♥ Tack söta du!!

  SvaraRadera
 3. hej! jag har precis hittat hit( via att vara ngn´s fru-emma) och vilken härlig blogg du har!
  har redan hittat många tips och trix som jag tänker härma;)
  ha en underbar jul och hoppas sjuklingarna kryar på sig.
  mvh sara

  SvaraRadera
 4. Ingen stress faktiskt, mycket att göra men julen kommer alltid den 24 ändå..som vanligt ;) Brukar försöka tänka så när det är som mest att göra. Hoppas du får ihop allt innan jul och att dina älsklingar är friska! :)Själv har jag precis gravat lax, bakar saffransbullar med mandelmassa och ska gå på andra omgången av diverse godistillverkning...min karl måste sluta äta allt godis ;)

  God jul!

  SvaraRadera
 5. Min goodiebag från Bloominghome som lyckliga jag vann hos dig har kommit idag. Går här och tittar på paketet och plågar mig själv lite med att inte öppna det... än. Suger lite på karamellen! Men snart så... visar på bloggen vad det är i =)
  Ha en fin kväll fina du!

  SvaraRadera
 6. Bromans Bravader: Mennn ooohhh så spännande!! Jag skulle då aldrig kunna hålla mej..fniss..

  Detsamma vännen!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.