Årets lilla julgran

onsdag 21 december 2011

God morgon vänner, jag får ursäkta min frånvaro men igår var jag på olika föreläsningar
från kl 10 - 14, sedan var det bara hem och vända och iväg igen för att ge sej ut
på en sista julklapps vända.
Julgranen har fått komma in, nu ska det bara upp lite fler ljus och pynt sen så är det
julfeeling på hög nivå. Alla paket ska läggas under granen dagen innan själva julafton..

Och hur länge dom får ligga där orörda..fniss..det får vi se. Har en viss liten kille som har rivit granen 1 gång redan, så att paketen ska vara i samma skick som när dom blev inslagna..ja det vet i tusan om vi kan hoppas på..fniss..

Idag är barnen hemma och förkylda, håller tummarna hårt för att dom ska få vara helt friska denna jul. Vilda har aldrig varit frisk en enda jul hittills, jätte tråkigt och ledsamt när man själv tycker det ska bli så kul att få se deras reaktion på tomten och paketen. Så iår håller vi tummarna för en frisk och kry jul!!

Psst..såg ni att jag skrev på Facebook sidan att där får ni gärna länka på som sjutton med allt julpyssel och julgodis ni bara kan. Så är det lätt för alla att kunna kika in på samma ställde och ha allt samlat. Mysigt.

Kramar från mej

Join the conversation!

  1. Fin gran! Smart att ha en sådan liten. Vi har så otroligt dåligt med plats att vi nog skulle ha haft en sådan liten. OM vi nu valt att ha gran... I år skippar vi det då vår Mini är 9 månader och väldigt rivningsbenägen om man säger så. :-)

    SvaraRadera
  2. JÄttefin liten gran. Krya på er kram

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.