Tankarna snurrar

onsdag 16 november 2011


Tänk att det kan vara så mycket man vill men inte har tid med, jag längtar så fruktansvärt mycket efter mera tid. Tid till att bara få vara, koppla av, tid till att få göra det jag älskar mest.

Just nu känns allt så ihop pressat, jag vill kunna slappna av, sluta planera allt i minsta detalj för att allt ska fungera. Hur blir man mindre perfektionist? Klarar man av det om man en gång så benhårt har varit det?

Samtidigt mår jag ju bra vissa dagar av att ha fullt upp, men det gäller att hitta balansen. Det får inte bli en droppe extra i det där lilla glaset för då är det för mycket. Just nu är det mycket som händer och är på gång, mycket positiva saker men det kan lätt bli för mycket för mitt lilla huvud.

Jag ska nog sätta mej ner, andas och bara tänka.

Join the conversation!

 1. Det är alltid bra att planera men ibland måste man som du skriver slappna av. Bara vara. Det som händer händer, och det brukar alltid bli bra i slutet, på något sätt.
  Kram till dig

  SvaraRadera
 2. What a beautiful place. What a pity that I don't know the language, but I but I still have pictures!

  SvaraRadera
 3. Å vilken fin blogg jag hittade hos dig! Här kommer jag att stanna;)
  Känner igen mig i det du skriver...händer mycket positivt här med nu, men ibland rusar det så man måste stanna upp och känna efter;)

  Kram till dig
  Adela

  SvaraRadera
 4. Åh, jag förstår precis hur du menar! Jag är perfektionist enda in i märgen! Planerar mina dagar in i minsta detalj och jag har verkligen börjat hata det. Jag vill kunna vara spontan och bara få för mig att nu ska jag ägna en hel dag åt att bara pyssla här hemma eller hälsa på en massa folk och bara proppa i mig bullar! Det är jobbigt när man har så mycket att göra att man inte hinner med det man vill göra mest(att fixa hemma). Men vi får se det positivt, var sak har sin tid och vi kommer få tid till såna saker också :) Och att ta ett litet steg i taget mot att inte vara sån perfektionist brukar fungera. :) Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 5. Visst kan man lära sig att sänka kraven! Men det är en träningssak. Bestäm dig så fixar du det. Jag har på senare år lärt mig både att sänka kraven lite och att tänka positivt, och jag mår så mkt bättre av båda dessa saker!

  Men jag tror att man måste vara observant på sig själv också, för ibland kan det vara så att man tar sig vatten över huvudet, och det går inte att orka hur mkt som helst, speciellt inte när man har barn!

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.