Efterlysning - Skräddarbord

onsdag 16 november 2011

Okej vänner, såhär är det. Jag kan verkligen inte släppa detta bord som i mitt huvud kommer passa som det perfekta pyssel och arbetsbordet. Så nu efterlyser jag detta bord, ett liknande det på bilden här nedan! Någon som har ett? Känner någon som har ett? Kanske vet vart jag kan få tag på ett?!

//Desperata Louise


Kära söta ni, ni är så fina, skriver så fint både här och på mejlen. Jag fäller nästan en tår emellanåt av lycka, då det verkligen går upp för mej att världen därute är full att positiva goa underbara tjejer som vill andra väl, att ni lägger ner tid att skriva dessa fina saker. Det betyder så mycket för mej, att ni uppskattar det jag gör.

Just nu har jag det tufft med allt runt omkring, jag kan tyvärr inte prestera mitt bästa här på bloggen men jag försöker. För detta är något jag vill lägga ner min själ i, jag älskar bild, text och form. Jag är en konstnärs själ och kommer alltid att vara det, det är här inne jag får utlopp för allt mitt kreativa. Jag ser det nästan som ett jobb detta med att blogga, för det är ju så himla roligt, tänk om man kunde leva på detta. Gud så mycket roligt jag skulle ha tid att visa er mina fina.

Tack för att ni finns, jag kan nog inte tacka er nog för allt ni gör för mej. Bara så ni vet, jag läser var ända liten kommentar jag får, ibland nästan två gånger. Men hur mycket jag än vill så hinner jag inte svara er alla, men jag tror nog ni förstår. Jag lägger all tid jag bara kan på att visa er nya saker, jag hoppas att det är bra nog.

Tack.

Join the conversation!

 1. Gulligt!
  Vad det gäller bordet kan du alltid spana in Ninas (ägarinnans) butik om hon kanske kommer att sälja några liknande. Bordet i ditt inlägg längre ner är så fint som det är.

  http://vintagebynina.com, ninahg@tele2.se.

  Kram på dig! Therese

  SvaraRadera
 2. Godkväll fröken.
  Så bra skrivet,jag håller med dig helt och hållet.
  Tänk att få ha det här som jobb.
  Men vem vet en vacker dag kanske det dyker upp något.
  Det kanske är det här som är början.

  Kramar Thess

  SvaraRadera
 3. Thess: ohhja tänk om det skulle vara så, vilken dröm va! ♥

  SvaraRadera
 4. Sötaste, ta allt i din egen takt. Viktigast av allt är ändå att du och din familj mår bra. Gör ni det kommer allt annat att lyckas också.
  Tycker din blogg är kanonfin och du gör ett toppenjobb med den!
  <3 Jannike

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.