I love it black and white

fredag 18 november 2011


Lilla mamman och Vilda bus har varit i lilla staden en sväng såhär på fredags eftermiddagen. Vi träffade på bästabästa "Moomoorr" fikade en sväng, vi gick förbi en affär som heter eurostore och vet ni vad? Dom hade utförsäljning med hela 60 procent på allt i butiken.

Så det fina svarta ruffiga julgranspyntet fick snällt följa med hem, och packetet från Lagerhaus kom även idag så lite julklappar, inslagningspapper och fina band kom väl till pass. Blir fint under granen som ska stå i vardagsrummet i jul.

Hade tänkt mej att piffa i vardagsrummet med lite mer svart/vit ruffigt och lite rått. Bryta av det med vackra vita julstjärnor. Det tror jag blir fint. Ooooo min ren..min ren.. som snart kommer med posten! Ni kommer väl ihåg att jag vann den fina renen hos BLOOMINGHOME inne hos Någons Fru ( som förövrigt nog har gjort året snyggaste DIY pyssel )

Nu blir det mys med barnen, ikväll kommer några vänner till oss. Vi ska beställa hem lite mat från China Town, se någon spännande film. Lugn och skön fredagskväll med andra ord.

Join the conversation!

 1. Tack för tipset om Photoscape!! Så bra det är!
  Ha en fin helg
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja fasen den där renen, den är lovely, lyllo dig:))

  Fint DIY:)

  KRAM och fina helg raring!

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Stort GRATTIS till månadens blogg i lantliv! Det är första gången jag är här och kommer definitivt tillbaka!

  Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Snyggelisnygga julgransprydnader du hittat. En jättefin blogg har du också. :)

  Ha en mysig helg!
  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera
 5. Var in på eurostore förra året nån gång och hittade lite smått o gott, men ska dom stänga eller varför körde dom 60 %? Alltid kul med rea men man funderar ju ibland. =)
  Dina tavlor är ju så fina lika så din blogg!
  Kram Emma (lillsyrran)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.