Att ha hittat dom vackraste barnkläderna någonsin!

fredag 18 november 2011


Var in en sväng igår hos söta Miriam med bloggen Jordgubbar med Mjölk. Såg där att hon beställt så söta barnkläder till sin lilla tjej. Jag blev verkligen glatt överaskad över priserna, så hela den här söta outfiten som flickan ovan har på sej klickade jag hem. Det kommer bli en julklapp till Vilda på julaftonsmorgon, så hon kan vara riktigt söt under julen.


Psst.. sidan heter Pompdelux för er som är intresserade. 

Join the conversation!

 1. Nej men herre gud vad sött. Måste in där och kika. Tackar för tipset söta du.

  SvaraRadera
 2. Visst är det fantastiska! Jag var på ett sånt barnklädesparty i höstas, tyckte det fanns så mycket fint så jag kunde inte bestämma mig för nåt ;)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar deras kläder! Är ganska nyfrälst och har en halv garderob från PdL. Jag köpte dom här prylarna till min E http://frokenfanta.wordpress.com/2011/10/13/ba-ba-svarta-alsklingstovel/

  Beroendeframkallande!!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.