Forget love, I´d rather fall in Chocolate!

lördag 19 november 2011


Idag planerar jag att piffa om lite här hemma, nya tavlor har fått komma in i nya ramar. Det var någon som undrade måtten på ramarna och dom är: 26,5cm x 32,5 cm men hade jag fått välja så hade jag valt snäppet större ramar.

Här hemma ska vi ha en pappafri dag...fniss..nejdå, men han ska iväg med grabbsen och kolla på fyrhjulingar. Tänk så olika vi kvinnofolk är emot karlarna, ja ialf jag. Jag finner då inget som helst intresse i sådana där läskiga farliga motorer. Men gamla vackra bilar från 50-talet det är en annan sak, vackra rundade former på bilarna. Varför blev vi så moderna kan man undra ?

Hoppas ni får en skön söndag ( Lördag ska det ju såklart stå!!), jag och mina små ska pyssla lite. Kanske ut och se vad vi kan hitta för roligt i trädgården, är ju lite sugen på att skapa någon i stil med finaste Någons fru DIY projekt.

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.