Pyssel - Barnmatsburkar

tisdag 25 oktober 2011


Har en liten tjej här hemma som gillar att pyssla lika mycket som mamma, så fram med sparade barnmatburkar ( som man kan göra jätte mycket fint med! ) och så lite tyg och Tilda klistermärken. Vips, två söta ljusburkar som får din plats bredvid min rosa Kitchen Aid.
Ljusen i doftar ljuvligaste pepparmintscreme som luktar som polkagrisar, är helt såld på dom. Beställt genom goaste Jenny.

God Kväll trötta Tisdag

Trött är bara förnamnet, började 06:45 imorse, hem vid 16:00 sen bara vända på klacken och ta bilen till lilla staden för storhandlig. Packat in allt i kylen, klar runt 19 tiden...phuuuuuuuu!
Men nu så ska jag bara njuta av kvällen som är kvar.

Mitt under storhandligen ringer M och bestättar att lilla Vilda bus åkt på magsjuka, stackarn. Nu vet jag inte riktigt hur det blir med praktiken imorgon. Ska ringa och rådfråga, för magsjuka är väl ganska allvarligt om dom äldre smittas? Är ju så ny på detta, men ska som sagt ringa imorgon. Men för mej så känns det ganska självklart att man inte går pga smittrisk.

Vi håller ialf tummarna för att inte vi vuxna åker på det, det är nog med att ta hand om dom små liven när dom åker på sånt här.

Nu ska Louise bädda ner sej i soffan, läsa en tidning och bara ta det lungt. Massa kramar till er!

Join the conversation!

  1. Ja usch nu börjar magsjuke elendet,vidrigt är vad det är men bara att ta sig igenom det.Det har börjat på Ellas dagis oxå,första barnet idag.
    Hoppas det var ok att jag nämde dig i min blogg?
    Ha en bra dag i morgon,var du än befinner dig.
    Kram Thess.

    SvaraRadera
  2. stackars liten hoppas ni vuxna klarar er iallafall. Vilken supr söt ljuslykta..du är händig du. Såg du mitt mail?
    kram på dig

    SvaraRadera
  3. Jättesöta ljuslyktor! Och barn :) Är inte Vilda väldigt lik dig?
    Var köper du ljusen?

    Jag skulle tro att du inte får jobba när det går magsjuka i familjen, (borde du inte få iaf med tanke på att det brukar bli dödsfall på äldreboendena när magsjukan härjar).

    Hoppas ni vuxna slipper iaf, svårt att orka med om man är sjuk själv! Här kräktes storebror igår och vi käkade vitpeppar och panikhandlade rostbröd och blåbärssoppa. Men det gick över snabbt så det var nog inte magsjuka trots allt. Kan pusta ut lite för den här gången :)

    SvaraRadera
  4. På landet...: Allså jag vet inte, jo om man inte har sett Magnus så tycker man nog att hon är lik mej. Men alla andra som sett han säger att det är pappa upp i dan!

    Ljusen köper jag genom en vän som säljer partylite, dom sprider verkligen doft och håller längre än vanliga värmeljus. Gillar dom skarpt!

    Nej det tror verkligen inte jag heller, och jag vill inte vara orsaken till att någon smittas och kanske till och med droppar av pinnen! Usch så hemskt! Men det är ju bara praktik, det är inte livsavgörande om jag måste vara borta några dagar som tur är.

    Usch ja, det är ingen hit när både vuxna och barn ligger i magsjuka..vi har erfarenhet av det tidigare..hemskt!!

    Hoppas du får en fin kväll! Massa kramar från mej!

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga ljuslyktor med Tilda på. Tack för tipset!
    /Jeanette H.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.