C som i Cupcake

söndag 9 oktober 2011


Ikväll visar jag er ett av helgens projekt, en ny grafisk tavla har tagit form och just nu svimmar mitt huvud över av alla tankar och idéer jag vill genomföra och hinna måla upp. Cupcaken är målat med tombows pennor, första gången på länge jag andvände dom ( har inte riktigt lärt mej hur dom funkar än ) men jag tror dessa ska vara ungefär som promarkers, har jag rätt?
Denna cupcake var mest en test om jag kunde få till det som jag ville, nu ska jag bara måla upp den igen och försöka få till den utan en endaste skavank ( kontrollfreak som man är ) fniss...
Min idé är ialf att försöka måla upp tavlor efter hela alfabetet, det kommer bli kul..och..svårt!
Ni får gärna hjälpa mej med idéer om vad varje bokstav ska handla om, gärna något sött eller vackert.
Join the conversation!

  1. Ska det vara nåt tema på alfabetet? Typ K-kladdkaka, Ä-ägg osv? Eller ska du ha sånt som blir roliga bilder? :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Nja inget speciellt tema tror jag, mer att bilderna ska vara lite söta och finurliga <3

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.