Nytt i sovrummet

fredag 14 oktober 2011 Massa söta tavlor har fått komma upp i det lilla myshörnet, och mer ska upp, tänkte prova lite tejp någon dag framöver ( sjukt snyggt ) bla Frufly visar bilder på detta! Jag tycker om när man bryter av med lite färg, även blanda sött och hårt. Att detaljer som kan vara ganska kalla och hårda bryts av vackert med lite mjukare detaljer.


Älskar kortet på min farmor och farfar, vilka snyggingar!!

God kväll

Här sitter jag och njuter av denna underbara sångerska och hennes fruktansvärt vackra röst, jag vet att någon är duktig på att sjunga när håret reser sej på armarna. Jag bara ryser!!

Ska snart bädda ner mej i soffan, kolla på desperata hemmafruar och försöka kurera mej inför morgondagens äventyr ( lite ont i halsen och hängig ) men det ska då rakt inte få stoppa mej. Vi ska nämligen till Bodaborg, ett stort gäng med goa folk! Och det blir tjejer mot killar, så nu jäklarns tjejjor får vi peppa inför imorgon så vi tar hem det hära!! Riktigt kul ska det bli!

Och till alla er som vart med och tyckt till om trappen, tack snälla!! Den blir vit, precis som jag ville..fniss..

MASSA kramar till er!!


Join the conversation!

 1. Åhh, vilket underbart fotografi! Älskaro gamla foton, det finns något så geunint, oredigerat och ärligt amla fotografier. Idag är vi förställda och ofta redigerade...på gott och ont.. :P

  SvaraRadera
 2. GodMorgon !
  En härlig lördag har vi framför oss=) Jag såg två ordspråk jag undrar om du skulle kunna göra något av dom till mig::födelsedags dax och jag har ingen skrivare hihi!
  Det är coolt att vara snäll
  Ala bara tänger på sig, det är bara jag som tänker på mig.
  Du kan väl höra av dig..skulle behöva ha dom till nästa helg, jag är ju GALEN i olika texter så det skulle bli en bra present ifrån mig=9
  kram

  SvaraRadera
 3. ursäkta stavfelen...hoppas du förstår ändå.

  SvaraRadera
 4. Men herregud vad fint!! Åhhh

  SvaraRadera
 5. Så fint!

  Håper du synes det er OK at jeg linker tilbake til dette i mis siste post om interiør?

  // Bliss Fusion

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.