Mitt vackra bord

fredag 14 oktober 2011

Det vackra gamla bordet som jag åkte ändå till Mora för att hämta hem. Det är lite så med mej att fast vi inte har riktigt plats för stora nya "gamla" möbler, så nog sjutton adopterar jag dom ändå. Någon gång i framtiden kanske..kanske.. vårat hus eller ett nytt hus ser annorlunda ut och är förhoppningsvis lite större.

Tips på blommor man kan ha i fönstrena? Börjar tröttna på mina gamla platsbollar..fniss..


Join the conversation!

  1. Hej!
    Jättefint bord, det var värt att åka en bit för... Jag tänker att det skulle vara snyggt med några pelagonier i fönstret, ljusrosa el. vita. Det värsta m. dem är ju att det liksom är vår/sommarblommor. Har själv inte hittat ngt riktigt bra att ha i mina köksfönster, där kör jag pelagoner under sommarhalvåret. Hjärtan-på-tråd kanske....

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.