Liten tjej med liten servis

lördag 22 oktober 2011

Liten Vilda bus sitter och leker med sin servis hon fick i julklapp av sina små polare Vilgot och Signe, extra roligt var det när man fick ha riktigt kaffe, socker och mjölk.

Tooodilooo Lördag

Sovmorgon till kl 8:00, underbart och välbehövligt må jag säga. Jag och lilla fialotta har svängt ihop lite mumsiga kladdkakemuffins la leila för en stund sedan, det vankas Cake Pops till kvällen. Vi får besök av min lilla mamma och hela gänget där, det blir god mat och kanske ett spel eller två om vi orkar. Mysig lördag att se framemot.

Sen måste jag ju säga att jag har lite idé torka just nu på inredningsfronten, så ni söta får gärna gärna komma med förslag på vad ni vill se här inne.Join the conversation!

  1. Sicken söt nöt:))

    Fin lördag på er, hoppas cakepopsen blev smarriga:)

    KRAM

    M

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.