Att göra om en byrå..

fredag 21 oktober 2011


Älskar att få inreda barnrummen, man kan verkligen gå helt crazy när det gäller färg och form. Den här lilla byrån hittade vi för 100kr på loppis (Före bild ser ni längre ner) det roliga är också att göra något tills sitt eget, så som man själv vill ha det. Vilda tyckte den blev fin ialf, och hon godkände att den skulle stå i hennes rum.


God dag underbara fredag!

Tjingeling vänner, hur har ni det? Jag mår prima ballerina och har precis avslutat sista passet för denna vecka, ledig både lördag och söndag. Guuuuu så skönt det ska bli! Vi får lite besök ikväll av några vänner, blir nog att äta något gott och kika på någon film. Lugn skön fredag hemma på Laritstorp.

Såg hos fina House of Philia att hon fick bjuda in några av sina läsare till att gå på Inspirationskväll med Tine K i trullhuset västerås den 26 oktober..Åhh jag hade verkligen velat gå, men jag jobbar ju självklart då. Tänk så mysigt det hade vart!

Nu ska jag kika runt bland alla fina bloggisar ( känns som jag är helt efter nu, hehe ) och hoppas ni får en jättefin fredag så hörs vi lite senare.
Massa kramar!!

Ooopss! Höll på att glömma, här har ni före bilden på byrån. Böt ut handtagen mot knoppar från IKEA, sedan andvände jag stora Tilda ark som man kan köpa på Panduro. Älskar Tilda, så mycket fina mönster och färger.

Kram på er igen!

Join the conversation!

 1. Vad fin den blev! Vilken bra ide att använda ark, jag hade gissat på att det var tapeter annars. Har du gjort med decoupageteknik eller är det tapetklister?

  Ha en fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 2. Trälim...haha..hade inget annat hemma så vi får väl si om de håller ;) Annars gör jag om det kanske byter möster och färg när jag tröttnat! Och det där decopage låter ju jätteintressant, hur går det till? Kramar

  SvaraRadera
 3. Oj vilken stor skillnad det blev på byrån! Kanonfin!!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad kreativt (och modigt) att ta trälim! Ser ju ut att ha funkat kanonbra.

  Decoupage gör man med särskilt papper eller servetter och klipper ut motiv, limmar på ytan,lägger motivet på och sen lackar över med hjälp av mer decoupagelim. Blir väldigt fint och är superskoj att hålla på med :) Här kan du se exempel på vad jag gjort med hjälp av decoupage: http://palandetmotskogen.blogspot.com/2008/02/pskpyssel.html
  Äsch... nu blev jag helt pysselsugen ju :)

  SvaraRadera
 5. Åhh, så snyggt det blev, vilken förändring!

  Psst..kika gärna in i min nystartade inredning/livstilsblogg!

  Hälsningar
  Fröken Luisa

  SvaraRadera
 6. Vilken jätte fin byrå!!!
  som sagt bättre att göra om än att slänga =)
  Vilken inspiration jag får av dig,bilder på mitt nya sovrum kommer upp i eftermiddag, titta så förstå du vad jag menar.
  Ha en skön ledig dag!!
  Kram Thess.

  SvaraRadera
 7. Thess: Vad roligt att höra, ja det ska jag verkligen göra! Nu blev jag nyfiken ;)

  SvaraRadera
 8. Lina: Tack! Jag pluggar till undersökterska, sen ska jag vidare mot sjuksköterka sen får vi se om det blir barnmorska eller läkare.

  Kram

  SvaraRadera
 9. På landet..: Ohhhh då måste jag kika in, och ja, jag är sjukt pysselsugen jag med nu haha!

  SvaraRadera
 10. super fin vart den..trevlig helg på dig..Kram♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.