Lite nytt i vardagsrummet

tisdag 11 oktober 2011

Tycker mycket om dessa turkosa glasflaskor, och nu har dom fått en riktigt fin plats i vardagrummet på en av hyllorna ovanför pianot.
Det är nog inte bara jag som klickar in miljoner gånger hos någons fru idag, spänningen är enorm. Tänka sej att snart har dom sin lilla Leo hos sej! Kämpa på tjejen, det där kommer du klara galant!!

Här hemma har det pluggats hela dagen, vi hade nyss lite besök av Anna & Daniel med liten sovande bebis. Kaffe och många skratt som vanligt, hur underbart är inte det. Underbart.

Nu ska jag läsa vidare och skicka in lite arbeten som ska vara klara imorgon, men som sagt.. steget före är alltid skönt, bara sådär ifall att.

M ska till och måla upp rutorna på golvet ikväll, det kommer bli så fint. Och härligt när det är klart, för att konka med ungar på var arm ut genom balkongen och runt är inget hit, speciellt inte över berget som är snorhalt nu när det är minusgrader ute..fniss..

Join the conversation!

 1. GALET! När jag läste din beskrivning skulle det lika gärna kunna varit min. Herregud. Tillochmed Theodor heter min lille son. Fantastiskt blogg du har! :)

  SvaraRadera
 2. Snygga flaskor! Tavlan är ju också väldigt fin.
  Vilken läcker tapet du visade tidigare idag. Undrar just hur den ser ut på riktigt...
  Hur kallt har ni det nu? Är det minus dygnet runt? (Efterforskar lite eftersom jag ska bo i Dalarna någon gång i framtiden ;))
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Kikade in här och tänkte lämna ett avtryck innan jag går- vilken fin blogg du har!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. dessa turkosa flaskor är bara♥ köpte på mig ett antal i sommras..ha en bra dag!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Jätte fina flaskor :D köpt mig likadan i sommras på loppis ! kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.