Att göra ett försök..

onsdag 12 oktober 2011


Ja vad säger man, detta bjuder jag på idag såhär på morgonkvisten och jag hoppas att ni inte sätter kaffet i halsen..eller..nått.

Tjingeling

Jag har ju börjat fara iväg på det här med kläder som sagt, har funnit en helt ny sida av mej själv. Jag har aldrig varit speciellt intresserad förut men nu så är det andra bullar på G hänne! Vad tycker ni, skulle ni tycka om att få se lite mer kläder här på bloggen?

Jag tycker att det är sjukt inspirerande att få se vad andra har på sej. Alla människor är vackra på sitt sätt och man ska inte för allt i världen skämmas för hur man ser ut, man är skapt så som man är. Har man en vacker insida så speglas den även på utsidan.

Join the conversation!

 1. Näe då inget kaffe i halsen här ;) Men fina bilder tycker jag! Etikettindelningen blev jättebra förresten, lättöverskådligt och smidigt :)

  SvaraRadera
 2. Snygging!!!!! =)

  Nu är det min tur att ha blivit sjuk.. Vi verkar aldrig bli friska.. Jag vill ju träffa er!! =(

  SvaraRadera
 3. Alex: Neeeeeej! Det är då tusan att dessa sjukdomar aldrig kan ge sej, men vi får hoppas att du snart blir frisk och att ni har byggt upp ett dunderbra imun efter alla sjukdomar, krya på dej vännen ♥

  SvaraRadera
 4. På landet..: Haha vilken tur! Är ju inte riktigt vann att lägga upp bilder på mej själv..så..lite osäker är man ju alltid i början.

  Tack! Jag tycker också att det blev bra, lite lättare att se snabbt vad man söker efter.

  Nu ska jag kika in till dej en sväng ;P

  SvaraRadera
 5. Men hur ljuvlig får man bli. Jag tyckte att mitt kaffe blev att smaka mycket bättre efter skådas dessa vackra bilder. SYNS SNART! Pööss

  SvaraRadera
 6. Jätte fina bilder!!Du får jätte gärna visa lite mera klädbilder,bara bra med extra inspiration.Jag har tänkt göra cake pops till på fredag och undrar om du använder "vanlig" vit choklad eller blockchoklad?Kram Thess.

  SvaraRadera
 7. Thess: Jag andvänder fazer vit bakchocklad, den tycker jag är bäst=)

  SvaraRadera
 8. Ja, det är inte så att vi står med flyttkartongerna redo direkt :) Det är ju inte helt enkelt att flytta långt när man har barn, dels det här mad att byta skola osv, men även med att lämna mormor, farmor mf bakom sig... Så vi får väl se, men någon gång (även om det tar lååång tid)så tror jag att jag kommer att bo i Dalarna.

  Vi har semestrat där flera gånger, och jag längtar hela tiden tillbaks, det känns nästan som hemlängtan... Mysko, men så är det :) Jag är väldigt förtjust i området kring Orsa och runt Siljan. Rättvik är supermysigt :)Var bor du? (Med all förståelse för om du inte vill svara förstås!)

  SvaraRadera
 9. Om Skatteverket mot all förmodan vill ta med det i din deklaration. MEN det är nog vanligare vid stora vinster som bilar och sånt. Har aldrig hört om någon bloggvinst som fört det dit.

  Vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera
 10. Hedvig och jag: Aha på så vis ;P Har aldrig sett det i en bloggtävling tidigare så det var därför jag undrade.

  Tack så mycket, jag måste säga detsamma <3

  Kikar in lite senare igen och tävlar, nu ska här målas golv!

  SvaraRadera
 11. du är så himla fin och verkar vara en sån snäll och go människa.

  SvaraRadera
 12. Dina bilder e jätte fina och jag tycker det e så kul att du visar upp dina fina söta kläder och vars du köpt dom :D fortsätt med det! Ska också kämpa med vikten efter bäbben kommit :D blir lchf hära också då jag tycker det e suveränt :D sen ska jag också unna mig nya fina söta kläder :D kram kram

  SvaraRadera
 13. Vilka mysiga och härliga bilder! Älskar dina skor, nya? Inköpta vart?? :)

  Det är alltid intressant att se mer av personen bakom bloggen tycker jag. Det ger ett annat "djup" till inläggen!

  Kram Mary

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.