Laritstorp

torsdag 13 oktober 2011


Hittade igen den gamla bilden på hur vårat hus såg ut för lite mer än 20 år sedan, på den tiden då mamma och pappa var ifullgång att flytta in här. Jag ska visa er en bild på hur huset ser ut idag, dock tycker jag att detta söta lilla hus är hundra gånger charmigare med sina gamla spröjsade fönster och ett typiskt rött torp med vita knutar.


God morgon ni fina

Jag är så glad att bilderna på mej blev så uppskattade, tack ni söta goa tjejor!!

Idag är det torsdag och jag har massa plugg på schemat, ska försöka beta av så mycket som möjligt så vi kan fortsätta måla golvet i hallen. Haha. Hur kunde jag komma på den smarta idéen om att måla alla rutor förhand, phu, vilket jobb det är! Stog på alla 4 hela gårdagskvällen med penseln i högsta hugg, så idag är jag lite mörbultad. Men fint blir det, ni kanske får en liten sneakpeak under dagen.

Önskar er en supermysig dag, nu ska jag och Vilda bege oss mot dagis.
ToooodilooooJoin the conversation!

 1. Den är toppenbra, så kika där. :) Jag började med LCHF när Emil (min son på snart 1,5 år) var ca. 1 månad gammal och lyckades gå ner ca. 20 kg. :)
  Tyvärr har jag ingen blogg. Men en mail: malinolipton@hotmail.com

  Kram och lycka till med målningen av golvet.

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar. Du har ju en supermysig blogg, jag lägger in dig i min lista.

  Kram på dig! Therese

  SvaraRadera
 3. Gud vad kul att ha en sådan gammal bild på sitt hus!
  Du frågade om ljusstakarna, dom har jag köpt hos classicliving.se

  Ha det bra

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det ser ut! Kul att ha gamla kort på huset och kunna jämföra.

  Ska bli kul att få se golvet :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Malin: 20 kg är ju super bra jobbat! Jag ska verkligen sätta mej och kika igenom sidan, behöver alla tips som jag kan få =)

  Tack så mycket!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Lilla majken: Naww söta du <3 Lägger till dej med såklart!!

  SvaraRadera
 7. inredningsgalen: Tack!! Då ska jag kika in hos dom <3

  SvaraRadera
 8. Rutiga golv är ju så himla fint, men jag kan lätt tänka mig att det är mycket jobb. Kommer och bli supersnyggt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.