Att känna sej lycklig

torsdag 13 oktober 2011


Just nu känner jag att jag är så himla lycklig, att allt är så perfekt. Att jag studerar hemma, att det funkar så jäklans bra!! Jag måste ju säga att jag var smått orolig inför att läsa på distans, skulle jag ha disciplin till det och kunna släppa allt annat som barn och hem? Och ja, det funkar så bra och jag känner att jag kan slappna av fullt ut och prestera mitt bästa.

Det är härligt att få se barnen mer, att vi kan äta lunch tillsammans, jag kan ta en paus när jag känner för det och bara gosa med goaste knubbis kinderna i världen. Att få åka in och luncha med en av dom bästa vännerna, och att få lite oväntat besök såhär en torsdag. Dricka en kopp kaffe tillsammans och bara umgås. Det är livsglädje för mej.

Jag känner även att inspirationen flödar och att jag har så mycket jag vill göra nu, jag bara älskar det!!
Så ikväll ska jag fixa med en byrå till lillprinsens rum, tapetsera den och sätta på nya knoppar. Att finna energin, känna hur den fyller hela mej med glädje och positivitet är en av dom skönaste känslorna i min lilla värld.

Join the conversation!

 1. Tackar, vad gulligt du skriver :). Ååå du har den där tapeten som jag bara älskar :)).
  Ha en skön dag!! Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 2. Härligt:) Ja det krävs lite diciplin som sagt;)

  Kram raring!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Skönt när allt flyter :)

  SvaraRadera
 4. Hej ! Vilken underbar blogg du har, hit kommer jag gärna igen, har blivit följare av dej nu =) Så mycket fint !
  Ha de bra
  kramar ifrån mej

  SvaraRadera
 5. Sugen på en personlig illustration?
  Jag har just nu en giveaway tävling där du kan vinna en inramad illustration av dig själv. Om det låter intressant kan du gå in och kika här: http://dubbelveillustrations.blogg.se/2011/october/giveaway-tavling.html#comment

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.