I dagsljus ser det ut på detta vis..

onsdag 5 oktober 2011


Hyllan i vardagsrummet i dagsljus ( ej så vanligt dessa dagar )

Roligt att det var så många som har samma tok för sej som lilla jag..hrmmf..skulle nog kunna räkna upp en miljon olika konstigheter men det tar vi en annan gång.

En riktigt lång dag har det varit, har hunnit plugga undan en hel del ( tycker det är skönare att ligga snäppet före ) och det här med ny header blev inte riktigt som jag tänkt mej, igårkväll påbörjade jag en skiss som jag idag målade med akvarell. Synd bara att våran skanner ej var den bästa och att fota bilden var inte lätt det heller. Kanske lägger upp den sen så ni får se, blir ev en presentationsbild istället.

Barnen sussar sött och vår lille buskille har tagit många..många..egna små steg idag!! Snart så är det full fart på han med, eller ja, fart har det alltid varit..fniss.. min lilla bebis är inte längre bebis, det om nått är svårt att få in.


Ha en dundermysig onsdagskväll så hörs vi imorgon igen, Louise ska inta soffläge bums, slå ihjäl några Desperate Housewives avsnitt. Lovely.

Join the conversation!

  1. Snyggt! Älskar fjärilstavlan, den är ju helt underbar!

    Tidningar har jag också svårt att gör mig av med. Men i somras rensade jag faktiskt ut och kastade massor. Jag läser ju aldrig om dem ändå och känner mig ganska duktig faktiskt som äntligen tog tag i det. Trädgårdstidningar och jultidningar däremot, de sparar jag utan minsta dåligt samvete... de blir ju inte gamla på samma sätt som många andra tidningar. Inbillar jag mig iaf ;)

    SvaraRadera
  2. På landet: Ja visst är den <3

    Ohh jag kanske också ska ta och rensa lite, trotsa mej själv! haha!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.