Hamster var det ja..

onsdag 5 oktober 2011


Någon som känner igen sej..hrmmf..just det där lilla fenomenet jag tror många av oss kvinnor har för sej, det där att inte kunna släppa taget om vissa saker. Ett litet exempel är dessa tidningar, jag kan inte för allt i världen slänga tidningar, jag liksom samlar dom på hög ifall att jag vill läsa dom igen.

Fast ja, tidningarna där på bordet brukar ju inte vanligtvis ligga sådär framme (som tur är) men under gårdagen rensade jag en stor låda för att jag behövde den till något annat, så nu så måste jag hitta på en ny speciell plats att ha alla mina miljoner tidningar som till och med är efter när min mor bodde här.

Och M kan inte för allt i världen förstå sej på detta, jag bara vet..att så fort han får chansen så slänger han iväg en eller 5 tidningar! Jag vet! Jag känner det! Fniss!

Usch vad jag babblar, nu ska jag fortsätta plugga så får ni ha en bra dag.
Massor av kramar

Nee ooh kom på en till sak, är det bara jag som på något mystiskt vis samlar på alla dessa konstiga krämer och skönhetsartiklar ( som ligger i badrumet i 5 år utan att man ens andvänder det) men ändå inte vill slänga det..ifall..att..jag..kanske..skulle..prova..inte idag..men..hrrmff..imorgon? Nej fy då, nu får det väl bli någon ordning på torpet va!

♥

Join the conversation!

 1. Intressant att läsa om "hamstrande" jag tror inte att jag hamstrar så mycket. Men med två flyttar de senaste 2,5 åren och det faktum att jag bodde i en pluttetta på 22 kvm innan så är det kanske inte så konstigt. Har helt enkelt inte haft plats och flyttar tenderar att man rensar ut en jävla massa grejer.

  När jag ändå skriver så skulle jag vilja önska ett tidsinlägg där du berättar om hur du upplever att du förändrats och utvecklats de senaste åren. Har dina drömmar och mål förändrats? Har du som person förändrats sedan du fick barn exempelvis? Det vore hemskt intressant!

  SvaraRadera
 2. Camilla: Jag ska absolut börja fundera på ett sådant inlägg, vad roligt med någon som kommer med förlag!

  SvaraRadera
 3. Ha Ha Ha jag tror jag dör av skratt,det kunde lika gärna varit mig du pratade om,jag har HUR mycket inredningstidningar som helst.rensade för 2veckor sen och jag har 14!!!!!st tidskriftssamlare KVAR...ja, jag har problem o är lagd med köpförbud,fniss.För övrigt så har jag nu fått igång min blogg sen i går kväll,du får jätte gärna gå in och tycka till bli glad för tips jag kan få.Kramar Thess."Titta in hos Thess".

  SvaraRadera
 4. jag har också jättesvårt att göra mig av med tidningar :P jag kommer inte läsa dom igen men jag har för mig att jag kommer vilja det haha.

  SvaraRadera
 5. Hej..
  Nu måste vi ta och ses!!

  Direkt barnen har blivit friska kommer vi ner och hälsar på!!! =)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Alexandra: Ni är så välkommna så!! <3

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.