Hjärtegull

tisdag 18 oktober 2011


Mitt älskade lilla busfrö.

God dag

Idag tänker jag inte gå utanför dörren, burra vilket väder vi har, stormar och regnar. Vi får mysa inne istället, så nu tänkte jag höra om någon som själv har småbarn, lite tips på vad man kan pyssla med?

Magnus målar sista svängen på rutorna i hallen, och jag är sååå glad att jag slipper för fy då vilket pillgöra. Men fint blir det. Längtar tills vi kan sätta igång med målning och tapetsering av väggarna, och börja bygga den platsbyggda garderoben som ska täckas in i pärlspont.

Hoppas ni får en fin dag allihopa.


Join the conversation!

 1. Måste bara fråga en sak jag tänk på många gånger. Du har ju en lite "speciell" stil eller vad man ska säga med allt gammalt och alla loppisfynd osv. Är han lika intresserad som dig av just den stilen? Eller är han som de flesta killar, bryr sig inte så mycket om inredning och sånt utan det får tjejen sköta? :)

  SvaraRadera
 2. Lilla gubben så go och vilken fin bild.Trolldeg brukar vara ett bra tips och roligt för både stora och små =)och lite bakning är ju aldrig fel Kram Thess

  SvaraRadera
 3. hej gumman!
  Har gjort en överföring till dig nu..ha en härlig natt sömn..
  kram

  SvaraRadera
 4. Lina: Roligt med frågor! Jo vi har samma smak på det mesta, och han är lika kreativ och intresserad som jag av renovering och inredning. =)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.