Att ha kort hår..

måndag 17 oktober 2011


I några sekunder..fniss..tänkte bara kika in och visa er hur mitt "riktiga" hår ser ut, ni som hängt med länge vet ju att jag andvänder löshår och har gjort det i flera års tid nu. Väntar...och..väntar på att håret ska bli långt!! Jag älskar hår och få göra vackra frisyrer, dock finns tiden knappt längre. Men ska jag ut någongång så brukar jag passa på att göra dom vackra snurrorna, lite la 50-tal. Love it!

God eftermiddag

Första dagen på praktiken är avklarad, det har gått bra. Ska bli intressant att se hur allt känns efter dessa 5 veckor. Imorgon är jag ledig! Och vet ni vad? Då ska jag bara passa på att mysa med mina underbara små troll!!

Som ni kanske märker så har jag inte sådär jättemycket tid över just nu till bloggen, synd nog. Men det kommer bättre tider då kan jag sikta in mej mer på inredning, foto och självklart bloggen igen. Ni får hålla ut.

Massa kramar från mej

Join the conversation!

  1. Ta hand om dig själv! Frampressade blogginlägg känns bara tråkigt och ospännande. Bara du inte slutar blogga helt när jag precis hittat hit.. ;)

    Vet hur det är att plugga också..det tar MYCKET energi och tid. Hoppas det blir bra på praktiken!

    :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till med din praktik.Kram Thess.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.