Fix o trix i kök..

torsdag 6 oktober 2011

Tjingeling vänner!
Tänkte visa er lite hur det blev efter M målat bänkskivorna i köket, ohh så nöjd jag är! Hela köket blev som nytt, luftigare med vitt. Igår kväll pysslade jag lite med mitt alldeles egna lilla bakhörna ( ni får se ikväll ) mycket rosa och pastelligt blev det, precis som jag vill ha det.
Mums

Nu ska Louise fortsätta plugga, och ni får ha en fortsatt fin dag & tack för titten.

Join the conversation!

  1. Så fint du fått det på bloggen med headern och allt! Och köket blir ju svinsnyggt.

    SvaraRadera
  2. JÄTTE FINT med vita bänkskivor,undra om jag skulle få igenom det här hemma,hi hi tror inte sambon blir så glad om jag målar om massiva ekskivor,men snyggt vore det.Kram Thess

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.