Young Hunter

tisdag 27 september 2011

Underbara stövlar till en liten tjej, vore jag gjord av pengar skulle Vilda självklart få dessa. Ni hittar dom hos TINTIN.Join the conversation!

 1. Älskar mina Hunterstövlar!!
  Skulle gärna köpt ett par till mina killar (fast inte i rosa då,hihi..)
  Titta gärna in hos mig i Vimpelverksta´n-utlottning pågår!
  Ta chansen att vinna finfina grattisvimplar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Herre gud så söta,skulle nästan kunna köpa dom för att ha som prynad,inget att rulla runt i på dagis inte,där får det bli stövlar från mammas jobb,va synd att tapeten inte fanns kvar,den hade varit PERFEKT!!! Ha en skön tisdag kväll.Kram Thess.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att hunter stövlarna får du för halva priset på ebay, du köper dom ifrån England. Och eftersom att du betalar med paypal så kan du känna dig trygg. Kramar Lena ifrån Göteborg

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.