One try..

tisdag 27 september 2011


Ja ni må tro jag blev lite väl ivrig när mitt paket från TINTIN kom med posten idag, lyckorus över lite kläder..vad har hänt med mej? Det måste vara denna viktnedgång, allt som har med kläder att göra blir så mycket roligare, man vill inte längre gömma sej i stora tröjor i hopp om att man ska se mindre ut. 10kg kvar till mitt mål, 25 kg är avklarat. Jaa..ja.. jag är fasen värd att få shoppa loss lite extra bland allt vackert.


Ett försök gjorde jag med kameran för att få en bild att visa er, har inte riktigt fått till det där med hur man tar bilder på sej själv. Dom flesta slutar huvudlösa..hrmmff..


Föresten, om det är någon som vill köpa den andra klänningen. Ballerina Dress i stl L så hojta till snabbt som tusan. Den var för stor, vilket jag nästan redan visste men det fanns ingen stl M så jag chansade. Men ialf, pris 450kr MEN då ingår frakten. Så om det är någon som i vilket fall hade tänkt köpa denna så kan ni ju tjäna in frakten ialf

Ni har på er tills på fredag, sen måste jag skicka tillbaka den om det inte är någon som är intresserad.


Join the conversation!

  1. Alltså tjejen - GUD vad snygg du är! Mer bilder på dig!

    SvaraRadera
  2. Att vara någons fru: Nu blev jag inte alls lite smått generad..fniss.. tack sötaste du ♥

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.