Vardagsrums röjning

tisdag 13 september 2011

Igår påbörjade jag att plocka lite smått överallt i huset, det har bildats sånna där små söta högar lite överallt med saker vi inte vet vart vi ska lägga. Allt ska få sin plats!

God morgon

Idag regnar det, skönt för då kan vi vara inne och mysa hela dagen lång. Jag har planerat in lite röjning av vardagsrum, har en STOR gammal trälåda fylld med massa konstiga saker som inte hör till ett vardagsrum ( den har ståt på pianot i 2 veckors tid nu ) och nu ska den bort!

Känner också att jag vill få lite ordning och reda innan jag börjar plugga, är på jakt efter ett gammalt skrivbord till sovrummet. Vill ha en liten plugg hörna där

Sen ska jag nog dra fram alla inredningtidningar som har lite höst tema i sej, sluka inspiration. För nu vill jag ha det lite burrigt här hemma, massa ljus, kanske till och med ta fram en och en annan ljusslinga. Det är ju så mysigt!

Psst..igår lade jag in lite saker i bloppisarna, mer kommer inom kort.

Tjingeling

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.