Att pyssla och dona..

måndag 12 september 2011

Njuter varje sekund jag får över att pyssla & dona med det jag gillar mest, blommor, tyger.. Ja allt som får det där kliet i fingrarna att försvinna, just nu har jag miljoner idéer i mitt lilla huvud. Saker jag vill förverkliga.


Join the conversation!

 1. Älskar verkligen din blogg, helt underbar att läsa

  SvaraRadera
 2. Tack så jätte mycket! Du anar inte hur mycket det värmer :)

  SvaraRadera
 3. Men hallå.. Hur snygg får fan va! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när man har massor av idéer och kli i fingrarna....problemet för mig är att jag aldrig hinner med att förverkliga alla, men några blir till i alla fall.
  Ps. Härlig blogg du har.....mysigt att kika in hos dig då och då.
  Ha en underbar dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lia: Galet härligt! Det är samma här, tiden finns inte till allt. Man får vara lycklig över det lilla man hinner ♥

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bild! Mysig, varm.. Jag fotograferar också endel, men får aldrig till bilder på mig själv. Och eftersom mannen inte är så intresserad av foto så är det inte helt lätt att få till en bra bild med hjälp av honom.

  ÄLskar det där kliet, de där tankarna i huvudet som fullkomligt exploderar i huvudet!

  Kram Mary

  SvaraRadera
 7. Mary: Hih tack! Men du, har du ingen självutlösare eller vad det heter? Isåfall är det ju bara att ställa upp kameran när du ska fota dej själv, har ingen jag heller som är så "intresserad" av att fota mej..fniss..

  SvaraRadera
 8. Mary; jo givetvis finns det självitlösare (har en Canon Eos 450D). Men det blir aldrig riktigt lika bra. När jag fotar själv ser jag ju hur bilden blir efter varje fotografi..ändrar iso, bländare och slutartid utefter det. När jag fotar mig själv blir det ett himla springande och dessutom kan jag inte ändra vinkel, hur ljuset faller etc etc på samma sätt. Det blir aldrig riktigt lika bra för mig :S

  SvaraRadera
 9. Mary: Men du verkar ju vara duktig på det där, jag kan knappt något om ljus osv.. är i nybörjarstadiet ;)
  Och joo jag fick allt springa fram och tillbaka tills jag fick en bild som kändes ok. Är helt ny på detta med självporträtt!

  Har du ingen blogg? Hade vart kul att få se dina bilder=)

  SvaraRadera
 10. Ja kan bara instämma, din blogg är super mysig, jag älskar den, är inne å kikar varje dag. Kramar i massor

  SvaraRadera
 11. Nej jag har ju faktiskt inte det. Har funderat länge på att starta en men det här med webben och kodning och bloggar kan jag inget om. Och jag tycker inte att det är ngt kul att blogga när "det inte blir/ser ut som jag vill" när jag lägger upp fotografier etc. Ingen bloggmall jag hittat passar mina önskemål heller så :P Hehe..vad fåfäng jag låter ;) :P Men är estet i grunden och om jag inte trivs med det estetiska jobbar jag inget bra alls..varken på hemmplan i mitt "riktiga" liv eller på en blogg.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.