Vackraste tavlorna någonsin

onsdag 28 september 2011

Hann till och med in till lilla staden för att gå på jack efter tavelramar, och det var inte det lättaste kan jag säga! Hem kom jag ialf med 4 nya ramar, två svarta och två mörkbruna ( få se om vi slänger på lite svart färg på dom ) även lite gött till håret, alltså massa mysiga hårvårdsprodukter.

Skulle så gärna vilja ha lite slingor i håret, men vet inte om jag vågar mej på det själv? Ni kanske inte vet det men jag går aldrig till frisören, senast var när jag skulle vara Lucia och då klippte karln mej kort..sen dess..nope! Vi får väl se hur jag gör, hade ju vart lite lyxigt att få gå och bli lite ompysslad i huvve.

Join the conversation!

 1. Å de där tavlorna är så fina! Jag är också grymt sugen på ett par stycken, men vi får väl se... De är lika fina i verkligheten som i webbshoppen eller? Farligt för plånboken att sitta i alla dessa webbshoppar och drömma sig bort ;)

  Hoppas uppstarten på skolan gått bra!

  SvaraRadera
 2. Tavlorna är jätte fina satt oxå och tittade på dom förut men priset är lite mycket tyckte jag(man vill ju gärna ha mer än en menar jag).Jag får så länge nöja mig med att det kom upp nya köksgardiner i dag.Ha en skön kväll.Kram Thess.

  SvaraRadera
 3. Haha ja du är inte ensam om att inte gå till frisören. Va iväg första gången till en frisör när jag gick i nian (min faster har alltid klippt innann. Hon som klippte klippte av allt nästan, hade hockeyfrilla när jag gick därifrån och jag är livrätt att de ska hända igen.
  Vist, de är bara hår och de växer ut igen men nej tack till att de händer igen :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.