Livingroom by night..

onsdag 28 september 2011


Ohh kära ni, börjar jag bli tjatig med mina vardagsrums bilder och fjärilstavlor hit och ditt?! Ville ialf visa ( trots mörkret ) att dom nu kommit på plats.  På andra bilder ser ni mitt lilla arbetshörn just nu innan det är färdigt i sovrummet, i hyllan förvaras massa tråkiga papper och sånt man inte vill ska ligga framme. Ska försöka göra dom där tidskriftsamlarna lite mer personliga, några tips?Join the conversation!

 1. Jättefin hylla! Får man fråga vart du hittat den? :-)

  SvaraRadera
 2. Ann sofie: Den är en hylla som hör till ett gammalt skåp som min sambo ärvt efter sin mor =)

  SvaraRadera
 3. Innan jag läst klart, tänkte jag direkt att tidskriftssamlarma kunde kläs i tyg, eller med decouoage. Dina korgar tror jag hade blivit supersöta med en svart rosett på framsidan, vanlig spets eller siden band i svart, som man trär i mellan och sedan knyter en rosett utav. Kram Lena ifrån göteborg.

  SvaraRadera
 4. Lena: Ohh tack så jättemycket för tipsen, det där med svart sidentyg tror jag blir hur snyggt som helst! Kram på dej!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.