Tack!

lördag 10 september 2011

Tack för allt stöd ni gett mej, det betyder så mycket.

God morgon lördag

Många funderingar kring bloggen just nu, hur jag ska göra med den. Jag hade velat börja om från ruta 1, på en annan sida. Låsa denna och helt enkelt börja om. Jag tycker att det blir så rörigt med miljoner kategorier, jag vill ha ordning och reda. Denna blogg är inte från början en inredning och foto blogg utan bara en vanlig tråkig..detta har vi gjort idag utan bilder.. därför vill jag starta om! Rikta in mej på de som intresserar mej mest. Inredning & foto helt enkelt. Visst kommer det finnas små fragment av våra liv också ;)

Men, det krävs mycket jobb. Och har jag orken? Tiden?
Jag kommer antagligen börja lite smått att bygga upp en ny blogg, men den kommer att vara låst tills den är helt färdig. Hur lång tid detta kan ta det vet jag ej, kanske flera månader.

Det jag inte vet är om jag ska ha blogg.se blogspot eller wordpress. Eller kanske nått helt annat? Som jag sagt tidigare har blogspot begränsat bildutrymme, ingen hit! Men blogspot är lätt och smidig att jobba med, man kan få till mycket finare designer utan att behöva koda en massa.

Ni får gärna berätta hur ni känner inför allt det här, det är ju ändå för er jag skriver.
Ha en fin dag
Kramar L

Join the conversation!

 1. Jag har haft Blogspot i flera år nu, och inte haft några problem med bildutrymme. Jag lägger nästan aldrig upp inlägg utan bilder och jag har fortfarande väldigt mycket kvar att använda.

  Hoppas verkligen inte att du slutar blogga! Jag tycker att du gör jättebra inlägg och jag får inspiration när jag tittar på dina bilder! Jag hoppas att du hittar ett sätt som du gillar att blogga på, så du inte slutar helt :)

  SvaraRadera
 2. Anna: tror det beror på hur stora bilder man har. Vi får se hur jag gör, jag ska fundera ett tag över allt! Tack!

  SvaraRadera
 3. Jo, jag gör mina bilder lite mindre innan jag lägger upp dem på bloggen.

  SvaraRadera
 4. Det var längesen jag hittade en ny blogg som jag vill följa, men din var så fin och du har så bra smak! Hoppas att du fortsätter blogga!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.