En liten favorit i repris

fredag 9 september 2011

Världens godaste mellis, Jordnössmör plättar!

God dag

Vi tog med oss barnen och åkte in till lilla staden, handlat till kvällens mys. Tacos och massa godis och smask..ja..för idag tänker jag fasen i mej unna mej!

 Kämpar fortfarande med att låta bli rökningen + att jag är förkyld. Men såfort jag är helt frisk igen, röksuget börjar släppa så ska jag dra igång med träningen så de bara skriker om de. Längtar så efter en springtur, gym..ja allt det där man inte orkar när man har förkylning i kroppen.

Nu ska jag lägga mej på soffan, kolla på något hejdundrandes bra avsnitt av Leila.
Tjingeling

Join the conversation!

 1. Duktig du är som har lagt rökningen på hyllan. Förkylning och rökning går inte hand i hand. Har själv varit i den båten. Skit jobbigt.
  För en vecka sedan la jag rökning åt sidan helt och hållet. Men nikotin suget va kvar. Och eftersom jag har mått pest och pina i mellan åt så gick jag och köpte snus för att lugna mina nerver (alltså inte för att jag va röksugen, utan för att jag har smått dåligt psykiskt) Känner mig kalas duktig som har kunna vara utan ciggen i en vecka... Mycket också för att jag vill komma igång med träningen utan att flåsa som en utmattad elefant...hm...
  Så kämpa på du med Louise så ska du se att du klarar det. Bara man ger sig fan på det!

  SvaraRadera
 2. You can do it, you can do it! Hejja hejja!
  Och alla är värda lite gotta ibland! Smaska lugnt!!
  Kramen!

  SvaraRadera
 3. Åh herregud så gott! Jag är lite småhungrig så här på kvällen och blev väldigt sugen på plättar nu :)

  Duktigt med rökningen!

  Jag önskar dig en härlig helg!

  SvaraRadera
 4. Rebecca: Vad duktig du är som hållt upp en hel vecka!! Jag tycker redan det känns lite bättre, men ja det svänger ju snabbt..humöret också..

  Vi får peppa varandra!

  SvaraRadera
 5. Hildas hem: Finns nog inget godare en plättar. mums!

  Tack så mycket, ha en trevlig helg du med! =)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.