Renovering hall

fredag 23 september 2011

Såhär ser då våran hall ut på övervåningen, dörren där i "tunneln" går till min walkin closet ( ska visa er lite mer av den senare ) och vårat sovrum är precis därefter. Hallen, trappen & hallen nere är det vi har kvar av renoveringen av huset. Plus lite små pyssel av köket som vi kommer ta pö om pö.
Älskar att renovera, så galet kul att se förändringen. Och ja, furun blir vit!!


God morgon ljuva fredag

Idag är det en speciell dag, jag är mammaledig sista dagen på 3 års tid! Kan ni tänka er?! Det känns väldigt konstigt att det inte är jag som ska göra välling 30 ggr om dagen, byta 1000 blöjjor osv. Skumt..ja..
Är galet pep att börja plugga, suga åt sej information och lära sej något nytt, utvecklas! Älskar det!
Utveckling som människa.

På schemat idag, betala räkningar, in till lilla staden för att träffa goaste Ida för en fika. Fixa lite ärenden på stan, fixa ett stativ till kameran. Hem och fixa juliga bilder..precis..ni läste rätt.. Mer kan jag inte avslöja!

Ha en underbar fredag underbaringar!

Psst.. ikväll ska jag prova på att göra dess underbarat söta praliner, dom jag skrev om i onsdags.


Join the conversation!

 1. Jag förstår att det känns konstigt att det är sista dagen på din mammaledighet,men nu får du chansen att göra vad du vekligen vill o när du kommer hem på eftermiddagarna är du en gladare o roligare mamma,så kände iallafall jag,(det bästa av två underbara världar.)Njut nu av din sista dag o av dina goa barn o lycka till på måndag.Kram Thess.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med bakningen..hoppas det går som du vill denna gång :)

  SvaraRadera
 3. Vad glad jag blev nu när jag kunde komma in på din blogg igen! Den har inte funkat för mig på flera dagar.

  Hoppas du får en bra sista dag som mammaledig! Förstår att det känns pirrigt och spännande att ändra om livet.
  Och lycka till med din viktresa! Så skönt när man hittar det som funkar för en och som man mår bra av.
  Vad ska du plugga för något förresten?

  Ha en fin fredag :)

  SvaraRadera
 4. På landet, mot skogen: Ohh jag vet, tror det var en besöksräknare som ställde till det för många. plockat bort den nu :)

  Tack! Jag ska verkligen ha en underbar dag med mina små, ser verkligen framemot att få göra något annat än att "bara" vara hemma. Inte så bara det inte..

  Jag ska läsa Vård och omsorg, sedan vidare till sjuksköterska, sen barnmorska är det tänkt. Ska i framtiden försöka kombinera detta med alla mina andra drömmar och intressen :)

  kramar

  SvaraRadera
 5. Mary: Tack! ska försöka mej på dom där lovelyyy macaronsen också hade jag tänkt ;)

  SvaraRadera
 6. Hihi..verkar vara fler bloggisar som är sugna på att julpynta redan nu =). Ska bli spännande att se vad du har pysslat med.

  SvaraRadera
 7. Familjen R: haha jaaa, guu så jag längtar! Älskar att få smyga igång med lite små förberedelser ♥

  SvaraRadera
 8. Å vad fin telefonbänken blev! Jag tycker att du har det så fint hemma och du har målat så många fina möbler.

  Jag har själv gjort lite loppisfynd, en imperialsäng, ett skrivbord, ett linneskåp och två stolar som ska målas, vita så klart! =)

  Hade först tänkt lämna in för sprutlackering, men det är ganska dyrt. Hur gör du för att dina möbler så fina? Vilken färg använder du? Jätte tacksam för hjälp och råd! =)

  SvaraRadera
 9. Malin Sångberg: Tar mej inte in på din blogg, men mejla mej så kan jag skriva lite mer ingående och svara på dina frågor =)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.