Prynadspumpor

tisdag 6 september 2011

Årets skörd av prynadspumpor, blev riktigt många det här året. Fler och fler för varje år, förra året kom det bara två små söta pumpor. Perfekt att ha som dekoration på bordet eller i fönstret! Dessa står på kistan i vardagsrummet.

God morgon tisdag

Har nog aldrig haft så himlans ont i halsen som jag har nu, halsont from hell! Men det verkar vara många nu som är förkylda och sjuka, kanske har mycket med dagis starten att göra. Vilda blev förkyld typ direkt efter hon börjat igen, det är ju så trist att vara sjuk. En liten pling till farbror doktorn idag så får vi se om jag kanske får en penicillinkur..hoppas..hoppas..
Aj..aj..

Galet många kommentarer i " Att älska rosa lite mer" va roligt att se att det inte bara är jag som är helt tokig i rosa! Bodde jag inte med min älskade M så skulle jag nog gå helt nuts på rosa, rosa gardiner, kylskåp, bakmaskin, diskmaskin...massa fint porslin i rosa pasteller. Pasteller är ju så vackert. Me love.

Kramar L

Psst.. Välkommen alla nya läsare, hoppas ni finner något intressant här inne! Och lämna gärna ett litet fotspår så jag kan kika in hos er 

Join the conversation!

  1. Hört att Zyx funkar asbra mot halsont. Den bedövar lite samtidigt som det är en halstablett. Finns på apoteket.

    SvaraRadera
  2. Familjen r: Aha! Då ska jag be karl köpa med det hem!! Tacktack för tipset! =D

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.