Kuddar & Isabel Adrian

tisdag 6 september 2011


En sak jag har sjukt svårt för är att bestämma mej för hur alla kuddar ska ligga, även olika typer av inredning. Vi ändrar lite här.. går några meter bort..sätter pekfingret på underläppen och funderar i flera minuter..sen..ändra lite till..och så fortsätter det sådär ett bra tag! Känner ni igen er?
Eller är det bara jag som är lite knäpp..fniss..

Tjingeling

Har precis haft min söta lilla mamma här på besök, älskar att bara få sitta och tjåla av sej, dricka kaffe i mängder och bara fillidera kring livet tillsammans.

Tänkte höra med er här inne om det finns intresse för vuxenkläder? Tänkte rensa min garderob här någon dag och sälja av lite, har så mycket som jag aldrig andvänder. Ni kan väl hojta till isåfall!

Föresten, någon som såg Svenska hollywoodfruar igår? Fy bövelen va irriterad och skärrad jag blev när Isabel Adrian tog med sin lilla tjej Monday-Lily till en salong för hål i öronen. Lilla tjejen var så himla ledsen och man verkligen hörde paniken, jag grät nästan! Jag blir verkligen fly förbannad på detta med att ta hål i öronen på småsmå barn, varför gör man det? Kan man inte vänta tills barnet själv säger och verkligen vill ha hål i öronen?! Stackars liten..

Nej nu till positivare saker, jag ska kika runt lite bland mina favvobloggisar och kolla vad alla har för sej.

Kramar L

Join the conversation!

 1. Kände precis som du igår när jag såg Hollywoodfruar. Blev asförbannad, stackars lilla M-L. Det som gjorde mig mest arg va att Isabel själv satt bredvid och höll för öronen..vad är det för jävla mamma..ghaaaa!!

  SvaraRadera
 2. Familjen R: Ja fy då! Det bara skar igenom mej! Stackars liten :(

  Jag gillade Isabel innan, men efter gårdagens program sjönk hon i mina ögon!!

  SvaraRadera
 3. Tycker lika som du, hon sjönk direkt. Fast hon har börjat göra det från början av denna säsong, när hon kör utan lagligt körkort. Och inte klarade teorin när de va och gjorde den. Tråkigt. Däremot är Maria M rolig, hennes påhittade ord får en att garva.
  Det va rosa porslinsburkar du såg på fotot. Från Sofias Hus (Tradera) och de är Ib laursen. Jättenöjd med kapet jag gjore där, när jag såg vad de kostade i butik för ett tag sen.

  SvaraRadera
 4. Familjen R: Just det hon hade ju inte lagligt körkort..lite..fult sådär! Men samtidigt kan jag känna ibland när jag tittar på detta program att det kanske är lite..lite tillgjort ibland? haha ne jag vet inte vad man ska tro=)

  Älskar maria, haha hon är ju för rolig den kvinnan! Så härlig och i sin egen lilla drömvärld ♥

  Ohh då måste jag kika upp dom där burkarna, dom var ju så söta!

  Ha en trevlig kväll

  SvaraRadera
 5. Knorkan: haha vad bra! Då är jag inte ensam! =D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.