När suget sätter in..

måndag 26 september 2011

Såhär i början av LCHF så kan jag bli akut sugen på något, mitt sätt att lindra är att svänga ihop lite bananer och hallon, vispa grädde + vanilla powder ( se föregående inlägg ) det funkar för mej. Och banan är inte världens nyttigaste precis MEN säker 5 gånger bättre än en godispåse! Och vet ni vad? Jag har tappat ca 1,5 kg under 1 vecka på LCHF  ( dock några små fusk ) så nu kör vi på ett tag till få se..Lunchtime just nu, skönt med distans då man kan laga sin egen mat hemma. Imorgon blir det en sväng till skolan för lektion, uppstart av kursen. Spännande! Man får en liten kick av att påbörja ett nytt kapitel i livet.

Bloggen kommer antagligen bli lite lidande nu, som ni kanske förstår kommer jag inte ha så mycket tid över. En hel del inlägg kommer jag skriva på kvällen när barnen somnat, kommer även göra en del tidsinställda inlägg. Har ju så mycket jag vill visa, men som sagt dygnet har för få timmar. Hoppas ni vill stanna här hos mej ändå fast det kanske bara blir 1 eller 2 inlägg om dagen

Har ni frågor får ni gärna mejla dom, då är det säkrast att ni får svar. På bloggen kan det vara svårt att hålla reda på alla kommentarer som strömmar in

Ha en fin dag
Massor av kramar!

Join the conversation!

 1. Det där med LCHF, jag funderar på att testa. Min mamma började för, ja vad kan det vara, knappt två veckor sedan och har tappat nästan 5 kilo. Det är ju helt sablarns fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. 1,5 kg är superbra. DU är superbra :)

  SvaraRadera
 3. Skitbra jobbat! Jag testade Atkins en gång - herrejävlar vad skinny jag blev.

  SvaraRadera
 4. Jag måste ta tag i mitt lchfande igen,var jätte duktig och gich ner 9,5 kilo på 8-9 veckor och sen var det semester....tvärstopp kan man säga, ha ha men det är väll bara att sparka sig sjäjv i rumpan antar jag.lycka till alla där ute.Kram Thess.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.