Mer tavlor

fredag 30 september 2011


Okej, gör jag er tokiga nu? haha, men det är såhär att jag har verkligen hittat nått jag gillar att hålla på med, skapa grafiska tavlor som är JAG och som passar bra till den stilen vi har ( speciellt till vardagsrummet ) , jag har även en liten hemlig idé på gång. Ska läsa på lite om den sen får vi se om det går att genomföra, och OM det går så blir jag överlycklig.


Psst..snart ska jag ut och leta lite ramar! Tjingeling godingar!

Join the conversation!

  1. finns det möjligen en liten chans att du kunde berätta var du gör dessa, är sjukt intresserad av att texta och hitta texter=) eller skulle man kunna få beställa en sådan där av dig♥ ha en bra kväll.
    Du kan väl svara hos mig så jag ser..Kramizar

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.