All you need is l♥ve

fredag 30 september 2011

Fler tavlor jag arbetat fram, den som vill kan beställa en tavla av mej. Ni kan även komma med egna önskemål om hur ni vill att er tavla ska se ut, personliga tavlor är lite roligare tycker ialf jag själv.
Ser jag att det finns intresse för detta så kommer jag spåna vidare och knyta ihop detta med alla mina andra drömmar jag vill förverkliga, det är ju så med mej att jag vill inte jobba med något bara för att, utan någonting som ger mej utveckling och någonting som just jag brinner för. Det konstnärliga har alltid legat mej nära då jag både tatuerar, målar och gör tavlor av allt möjligt. Att skapa, det är min grej och har alltid varit.

Nu ska Louise lägga sej på soffan och bara andas ut efter en intensiv veta av pluggande, läsa min skvallerblaska, slå på ett avsnitt av Desperate Housewives, ett glas smultronloka och bara njuta!


Psst.. ni som är intresserade av tavlor kan mejla mej louisevitadrommar@hotmail.com för mer information.


Join the conversation!

  1. JAG BESTLLER GÄRNA EN TAVLA AV DIG SOM SAGT VA JAG MAILAR MIN ADRESS...KRAM PST!! EN AV MINA FAVVOBLOGGAR ÄR FAKTISKT DIN DU HAR EN JÄTTA FIN BLOGG ÖNSKAR ATT JAG HADE KUNSKAPEN OCH TIDEN ATT KUNNA HA EN SÅDAN FIN SJÄLV♥

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.