24.11.11

Nu förbereder vi inför jul på Laritstorp


Nu har jag faktiskt plockat in min lilla bakhörna, alla söta pasteller får kika fram till våren igen. Shit, vilken kik det kommer ge en, jag blir så himla glad av dessa färger. Mums.

Idag är det exakt 1 månad kvar till julafton, så ja..hmm..om..typ..sisådär..2 sekunder är den dagen här. Det går väl lite väl fort nu?! Jag vill ju hinna njuuuuuta innan det är jul..haha..

Nu ska vi börja smyga fram julen i köket och hur det blir får ni nog se en glimt av framöver.
Massa goa kramar.

Psst..någon som sitter och håller på den bästa, saftigaste lussebulls receptet så får ni gärna dela med er..fniss..

5 kommentarer:

  1. Åh vad fint! förstår att du får värsta kicken, urtjusigt! Jag såg ett finfint recept hos "Att vara någons fru", med kesella, pricken över i:et tydligen i lussebullen!

    Ha en fin dag!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo jag med, men sedan hittade jag till en annan sida som förklarade att kesella bara är ett trix från Arla att sälja mer!! Och att det ger en konstig bismak på bullarna. Men jag ska prova både hennes recept och det andra jag har, få se vilket som ger saftigaste och godaste bullar <3

    SvaraRadera
  3. Din bakhörna är ju bara världens finaste.

    SvaraRadera
  4. Jag har det godaste receptet på lussebullar! Precis lagt ut det på min blogg dessutom, hihi :) Du kommer inte bli besviken!

    SvaraRadera

ADAGIO © 2016 | Template by Blogs & Lattes