ETT STYCKE BUSFRÖ, REGN & LÖRDAGSPYSSEL

lördag 10 juni 2017

Litet gryn röjer runt som aldrig förr, nu inväntar vi 11 månaders dagen om 2 dygn och att hon ska börja släppa taget och ta sina första stapplande steg!


LÖRDAG 10 JUNI


Här i på lilla Björkallén regnar det om vart annat, så himla trist när man är så ivrig på att få fortsätta måla huset! Ge mig sol!!!

Hunnit med lite snabb pyssel här på morgonen, hittade en tjusig gren som jag satt upp ovanför utemöblerna, 6 små lampor som laddas upp av solen (finns på Clas Ohlson) fäste jag också i grenarna, blir nog himla mysigt om kvällen. Ska försöka få till lite bilder i ett senare inlägg, är dock osäker på om jag ska måla grenen vit eller låta den vara som den är. Får grubbla på de en stund!

En sväng till tippen har vi också hunnit med, älska, verkligen Ä L S K A R att åka på tippen med bröte och få känna den där befrielsen, att det är borta, undrar just hur många vändor vi fått åka sedan vi påbörjade detta projekt, att renovera upp ett helt hus. Oh my, det är några vändor det, och än är det inte över!

Så nu inväntar vi solen, sålänge får vi pyssla inomhus, baka något gott och bara chilla, eller försöka chilla rättare sagt!Hoppas ni får en härlig lördag så hörs vi snart igen, 
här ska vi trotsa regnet och dra igång
 grillen ute på altanen!XOXO


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.