ETT ÖDEHUS FÅR LIV - DEL II

lördag 14 januari 2017

I samarbete med Mr Perswall

blossom soft, mr perswall, non woven, renovering, blogg, inredningsblogg

Lördagskväll och vi har precis krupit ner i sängen efter en lång dag i nya huset, lillan fick vara hos mormor några timmar så vi fick fixa upp lister, socklar och foder i Vildas blivande rum på Björkallén. Tänkte bjuda på några bilder ur mobilen denna kväll, ni må tro att man är ivrig till tusen att få piffa och dona härinne för att sedan gå lös med kameran, kommer bli magiska bilder!

Som ni vet tapetserade vi ju för fullt under nyårshelgen, världens vackraste tapet; Blossom Soft från Mr Perswall fick klä dessa väggar och är så himla nöjd med att vi vågade denna tapet i hela rummet, den är magisk och kommer passa perfekt till min snart 8 åriga lilla tösabit! 

tapetsering, non woven


Dock lyckades jag göra världens miss när jag skulle skicka in alla mått efter just våra väggar, skyller helt på amningshjärna och för många bollar i luften, mätt rätt hade jag, men när jag plussade ihop ena väggen som har två 45 graders hörn missade jag helt en H E L meter! 

Kan ni förstå paniken här!?? Efter att ha tapetserat och varit super nervig för att göra minsta lilla fel, lyckats göra alla hörn fina utan att det blev fel i mönstret osv, och sedan upptäcker man att man gjort den största missen av alla, skickat fel mått...oh my...pinigt värre!

Men världens bästa Mr Perswall löste det lätt som en plätt och det är jag extremt tacksam över, tusen tack för att ni räddade situationen och själv lärde jag mig nog både en och två läxor här, andas, kolla igenom alla mått fler än 2 gånger, vi säger 3 gånger så blir det säkert helt rätt, samt, försök inte göra hundra saker samtidigt med liten bebis på ena höften...phu!

spikpistol, liser, foder, socklar, renovering

Men nu är alltså rummets alla väggar tapetserade och klara, det var alltså dags för lister, foder och socklar! Såhär är det, jag är sjuuuuuukt rädd och nojig för allt vad maskiner med sågar och spikpistoler är, har dom värsta av dom värsta föreställningarna om vad som kan hända med dom! 

Måste jag ens berätta att Johan blir smått galen av alla mina miljoner frågor om E X A K T vad som kan hända? Kan man få en spik i handen? Möjligen i ögat? Kan kap och gersågens klinga lossna och man blir halshuggen? Ja och sådär kan det pågå i minst en kvart och lite mest hela tiden, sen ska vi inte ens prata om den oro jag känner när Johan sågar, oh my! Måste typ hålla för öronen och blunda samt tänka på något vackert annars ser jag typ bara avkapade kroppsdelar, typ så. Är jag ensam om att känna såhär?!!

Har fortfarande svårt för den där sågen, men spikpistolen och jag, ja vi gick ganska bra ihop när jag väl insett att den inte var så farlig som jag trott...

Join the conversation!

 1. Vilket härligt inlägg :D. Vill också ha ett hus att greja i :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Sara! Oh ja det är ju himla kul, jobbigt men kul ;)

   Radera
 2. Gaaaahhhh, så drygt at beställa fel..... Ser riktigt nice ut, och spikpistoler är jag också aningens skraj för. Så jädra lätt att trycka av..
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha M E N om det var! Så himla typiskt mig ^^

   Radera
 3. Har ni flyttat ?...spännande !
  Ja jag är ju inte inne här varje dag så jag har nog missat mycket antar jag.
  Kul att fixa i alla fall ;))
  Hoppas du har det bra vännen !
  Kramis bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej Bia, än har vi inte flyttat över till Björkallén, men ivern börjar komma nu, och att ha två hus tär också på krafterna om man säger så! Dock är jag glad över att vi haft denna möjlighet, att slippa bo i ett renoveringskaos, en gång och aldrig mer ^^ Massa kramar och tack för titten och fotspåret härinne, det värmer <3

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.