ETT ÖDEHUS FÅR LIV

torsdag 5 januari 2017

I samarbete med Mr Perswall


Huset, det där gamla vackra huset med spröjsade fönster som ståt tomt i många herrans år börjar sakta men säkert leva igen, vi blåser liv i det, ger huset den kärlek det förtjänar, försöker skapa ett hem där vi kommer trivas, hela familjen.

Nyårshelgen tillbringades i ett av rummen på övre våningen, Vildas rum skulle få en tapet som kommer göra hela rummet till en enda stor dröm, perfekt för en blivande 8-åring fylld av fantasi. Ni kommer få se mer, mycket mer av denna tapet som vid första ögonkastet var given för detta rum!

Om ni redan nu vill se hela tapeten så heter den Blossom soft och kommer ifrån Mr Perswall, en ren dröm till tapet, storblommig och perfekt för ett hus som andas 20-tal. D E T kommer bli så vackert! 

Kan knappt vänta tills vi får börja fotografera med dessa väggar som bakgrund, ännu mindre kan jag vänta tills vi får börja inreda och skapa magi i detta rum. Den längtan alltså, den är inte nådig...

Fortsättning följer...


Follow


Join the conversation!

 1. Blir verkligen spännande att få se den tapeten uppsatt... och ett stort OGILLA på att någon smyger runt Ert hus på det sättet. Hoppas det var någon Ni kände som varit fram för at kika in!
  Kram Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, längtar tills jag kan visa mer! Mmmm verkligen, så himla obehagligt, speciellt när man inte har en aning om vem det är eller vad den/dom vill...

   Kram Louise

   Radera
 2. Men ååå så spännande... kan redan ana en magisk dröm som tagen ur sagorna...
  Ska bli kul att få se sen..;)
  kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. En dröm är vad det är, kommer bli så himla fint <3

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.