FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSEN, ROTFYLLNING & SMÄRTA

tisdag 19 juli 2016


Oh my vilken dag, liten skrutta läs (inget namn än) fyller 1 vecka idag, tanken var ju att jag skulle skriva ihop en förlossningsberättelse dagen till ära redan igår...MEN vi får helt enkelt ta det i ett senare inlägg, här har vi varvat dagen med att vara zombie-trött, haft lekparkshäng samt varit på ett besök hos tandläkaren, besked, rotfyllning! Oh no säger jag bara!


Mina tänder har bokstavligt talat smulats sönder under alla graviditeter, miljoner hål osv, så himla trist att vi kvinnor inte har rätt till gratis tandvård längre under graviditet, för det är ganska så uppenbart att tänderna blir så mycket sämre!

Börjar bli lite smått trött på smärta nu vilket jag även uttryckte i tandläkarstolen då dom förklarade att det kunde göra ganska ont att göra en rotfyllning, yey, förra veckan födde vi barn och veckan efter en förlossning vet ni väl alla som fött barn själva hur det känns i kroppen, men ja varför inte varva det med lite tandvärk och smärta i tandläkarstolen när vi ändå är på G! 

Fick även jordens huvudvärk efter tandläkarbesöket, säkert pga alla miljoner bedövningssprutor dom fick ge, oh my, så nu ska jag faktiskt ta och krypa ner här i sängen med en ganska så vaken liten skrutt, kvällarna är så mysiga när hon slår upp sina mörktblå efter att ha ätit och sovit en hel dag, Johan och dom 2 största vildingarna har åkt iväg för att spela lite fotboll så vi får vila, guld värt!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.