BEBISBUBBLAN, KALKLITIR & MINI-SEMESTER

måndag 25 juli 2016


Måndagskväll (höll på att skriva lördagskväll) och det är riktig sommarvärme ute, oh my! I torsdags packade vi in oss i bilen, lill-skruttan ännu utan namn samt Vildingarna och min J för mini-semester i några dagar, lite längre upp i Dalarna.

kalklitir, san saccaria
| KALKLITIR - SAN SACCARIA |
testar att måla över medaljong/strukturtapet

Kanske var lite i tidigaste lagret att dra iväg, är ju inte sådär superpigg än efter förlossningen och vaken nätter såhär i början när man inte riktigt vant sig att bli väckt 2-4 ggr per natt...

Men vi hade några trevliga dagar i både Mora & Särna bland släkt på både J:s och min sida, det gäller ju faktiskt att passa på när tiden finns & vi bestämde oss för att en liten paus från renoveringen av hus No2 var på sin plats, denna vecka ska vi smyga igång lite igen, min plan är väl att försöka hinna med några svängar med kalklitir i blivande sovrummet i nya huset, men det återstår att se vad energin räcker till som sagt.

Så bebisbubblan just nu består mest utav värmeslag, amning, bebisgos, hormoner som härjar hej vilt, blöjbyten, sömnbrist & en hel del funderingar kring nya golv och renovering. En riktig rosa fluff fluff bubbla eller hur? Tur att bebisgos med knubbiga små goa kinder väger upp det mesta, måste dock försöka att ta igen lite sömn på dagarna när liten sover, men det är ju sååååå svårt!

Nu vill nog lillan snart ha lite mer käk här som det låter så ska avrunda innan det blir några sura miner...

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.