GRAVID & AMNINGSKUDDE

torsdag 31 mars 2016

Kan ni förstå så glad jag blev när det plingade till i telefonen den där tisdagsmorgonen, hade varit med och tävlat om denna ljuvliga gravid och amningskudde hos @bbhugme på instagram och blev så himla chockad att just lilla jag vann!
bbhugme, gravid och amningskudde
Ibland har man verkligen tur, kändes lite sådär overkligt ni vet, när man verkligen vinner något man spanat in, dels såg den så himla mjuk och go ut på alla bilder plus att dem finns i så himla fina nyanser, vilket gjorde att jag ville prova lyckan helt enkelt och deltog i tävlingen! Älskar verkligen instagram och allt det sociala mediet för med sig!!!
Valde färgen sand/vanilla, sandfärgat super mjukt och gosigt tyg som dessutom går att ta av och tvätta för att sedan trä på själva "tuben" igen, hur smart är inte det när det kommer till amningskudde? Med tuttar som sprutar och läcker så fort liten släpper taget, väldigt praktiskt att slippa tvätta hela tuben!
Snygg väska fick man också med, smidigt om man ska resa bort och vill ha med sig kudden, både som gravid och som ammande! Ska bli så spännande att prova sova med denna, tror nämligen att den kan göra stor nytta för min rygg och den obekväma nya sovstilen läs ( på sidan ) när man egentligen ligger mest på mage, men det återstår att se!
En liten guide på olika sätt att använda denna BBHUGME som den heter!
bbhugme, gravid och amningskudde
Tror även att den kommer bli fin att ha i sängen, lägga framför alla kuddar när sängen är bäddad, älskar när praktiska saker faktiskt är så fina så att dom går att ha framme och även är vackert för ögat, det är verkligen min melodi om man säger så...fniss...

Och ja, jag väljer självmant att göra lite extra reklam för detta företag som tillverkar dessa, dels för att det är något jag själv verkligen spanat in plus att den är en otroligt fin vinst att vinna! Och som jag nämnt tidigare, små företag som kämpar är verkligen så värda lite extra glans i solskenet, dessutom är gravid och amningskudden ekologisk och företaget tänker på miljön, så stor tumme upp på det!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.