En vintersaga

onsdag 23 mars 2016

en vintersaga, åhlens, baby, sängkläder
God morgon fina ni! Hoppas ni sovit gott och att ni har det lika soligt och fint som vi här i Dalom!!! Onsdag morgon och jag känner mig smått förvirrad, har lite för många saker just nu att hålla reda på för att det skall vara hälsosamt för mitt stackars huvud...fniss...
Bäddsetet fyndades på Åhléns när dom hade sin 70% rea, hur trevligt som helst med tanke på att jag länge och väl spanat in just detta märke "en vintersaga" från Åhléns ekosortiment! Har även två sparkdräkter i två olika storlekar från samma kollektion, visar dom vid ett senare tillfälle, så himla söta och sagolika illustrationer! 
Såg att Åhléns hade en hel del kvar från denna serie sist jag var in och kikade, både bodys och annat sött till dom små!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.