DIY, JOBB & FRILANS FINANS

onsdag 25 mars 2015

diy, klädställning

Piffade till min klädställning från IKEA genom att linda tyg från
ett gammalt lakan som ändå skulle slängas. Att dra matt-trasor av
gamla lakan och kläder och spara som små bollar till senare
användning är ett tips, man kan ju både använda det till
att virka något, t.ex. en matta eller väva en trasmatta
om man har en vävstol vill säga.


diy, klädställning

Just nu hänger alla mina och Vildas ljusa plagg på klädställningen i
sovrummet, lite romantiskt sådär med vitt och spets mot dom
krämiga väggarna i Kalklitir!

↠♡↞

Igår hade jag min första dag på nya jobbet, i en liten fin klädbutik i lilla staden.
Trivdes så himla bra och känner att jag hittat rätt, nu längtar jag bara
tills man kan det mesta och har blivit lite varm i kläderna. Kommer
bli hur kul som helst och ser verkligen framemot våren och 
sommaren mer än någonsin.

Blev även bokad för nattjobb igår och idag, så det var
lite mycket på schemat just igår. Men går av imorgon bitti och
då ska jag bara smälta allt som hänt och njuta av lite ledigt
tillsammans med han med stort H.

↠♡↞

Så det är verkligen fullrulle i mitt liv just nu, dels det nya jobbet på några timmar
i veckan ca 25%, sen mitt eget via Frilans Finans som fotograf & konstnär ca 50%, samt något nattpass här och där. Och sen går jag ju även ett kreativt fördjupningsår på distans vilket också bidrar till att jag kan lägga så pass mycket tid på mitt eget.

 Det kommer ett längre inlägg om hur det är att jobba som egenanställd, ( någon kanske är nyfiken ) vilket innebär att man har samma säkerhet som en anställd men man jobbar precis som en entreprenör och egen företagare. Man hyr en F-skatt istället för att starta en egen firma, Frilans Finans sköter allt med bokföring, skatter osv och jag kan fokusera på det jag älskar att göra istället för att mista massor av tid till pappersarbete. Hur skönt som helst, annars hade nog inte tiden riktigt funnits till att få jobba med
det kreativa skapandet också. Och det bästa av allt är att jag väljer helt mina
tider själv, vilket är guld värt!

↠♡↞

Så nu mina vänner ska jag lägga mig och vila en timme
innan nattskiftet drar igång. Kärlek till er!

Join the conversation!

  1. Vilken vacker blogg du har!! Fina färger och stämning i dina bilder! Allt gott Mari

    SvaraRadera
  2. Så roligt för dej, att du hittat ett bra jobb som du trivs med ;))
    önskar dej lycka till....hoppas allt är bra med dej och ha en fin helg!!
    Kram bia

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.