BILLIGT "MAROCKANSKT" KAKEL

måndag 19 januari 2015

marockanskt, kakel, budget, golvservice, interior, diy

Och hur förälskad blir man inte av dessa galet fina plattor?!!
Dock inte äkta svindyrt marockanskt men det går ju lika fint ändå
tycker jag, 349kr ligger ett paket med dessa godingar på. Hittade dem
hos Nordsjö Idé & design/Golvservice i lilla staden.

marockanskt, kakel, budget, golvservice, interior, diy

Tänkte lägga några plattor framför kakelugnen & även vedspisen i köket,
lite snabbt & enkelt piff sådär! Är ju även hur fint som helst att ha
en skiva under kaffemuggen, eller lägga på ett bord osv.

HELLO BLOODY MONDAY

Japp, just nu skulle jag egentligen ha befunnit mig i Tidaholm för
en vecka på Helliden, där jag studerar ett "kreativt fördjupningsår". Men istället får jag vackert
 stanna hemma när omständigheterna är som dom är med min kropp. Dagen började med ett besök på sjukhuset igen, nya prover & fler stickhål i armarna, bara att invänta morgondagens undersökning, hoppas få mer klarhet i allt & framförallt ett slut på allt...

Kommer berätta mer för er i ett senare inlägg ( kommer bli långt ), 
när jag känner mig redo, har funderat fram & tillbaka, hur pass mycket man ska dela med sig utav livet. Det är svårt, sjukt svårt, speciellt när livet vänds upp och ner & man bara vill vräka ur sig allt som sker, inte hålla upp en falsk fasad av att allt är så lyckligt & vackert, den där falska verkligheten alltså, den vill jag inte bidra med, utan vill kunna dela med mig
av både vackert & rått, livet som det faktiskt är.
~ väldigt upp & ner men skapligt vackert ändå 
mellan varven ~

[ KÄRLEK TILL ER ]
↠♡↞

Join the conversation!

  1. Men vännen det där lät inte bra. Hoppas du kryar på dig!
    Fina kakelplattor du valt. Stor kram Suss

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.